Tyglust mobil

Köpvillkor

loading...

Allmänt

Tyglust Laholm levererar för tillfället enbart inom Sverige.
I priserna ingår moms med 25%.

Observera att alla tyger säljs per decimeter eller per mönsterrapport!

Du måste vara över 18 år för att handla själv från Tyglust (oavsett vilket betalningsalternativ du väljer) Är du under 18 år så måste du ha förmyndares tillstånd. Tyglust har godkänd F-skattsedel.

Leverans

Alla paket skickas via Posten. Leveranstiden är normalt mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Vid eventuella förseningar meddelas kunden via den mejladress som uppgivits i beställningen. Tyglust ansvarar inte för förseningar/skador/förkomna försändelser orsakat av posten. För paket som inte hämtas ut och måste skickas om debiteras en avgift på 59kr. Alla paket skickas rekommenderade.

Betalningsalternativ

Betalning görs via:
*Payson - Kort & Internetbank

Frakt och emballage tillkommer på alla beställningar med 59 kronor.

Ångerrätt och retur

Vid köp av varor från Tyglust har du som konsument på det sätt som närmare anges i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Tyglust lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen). 
Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor av hygieniska skäl och endast på varor som har haft skador eller fel vid leveransen. Dock ej skador orskade av transportören/posten.

Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta Tyglust via mejl

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till Tyglust inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du som kund betalar returkostnaden. Produkten sändes i retur till nedan adress:
TYGLUST
Storgatan 7
312 30 Laholm

VIKTIGT!! Lägg i en lapp i paketet med hela ditt namn och ordernummer så att jag vet vem det kommer ifrån. 
Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Tyglust inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen gjordes. 
Du kommer själv få stå för frakten när du skickar tillbaka varan. 

Du har rätt att undersöka varan i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper. Du kan dock bli skyldig att ersätta Tyglust för värdeminskning om varan har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sådant prisavdrag kan uppgå till varans totala pris.

Reklamation

Kund som vill göra gällande fel i varan ska inom skälig tid från det att felet upptäktes reklamera varan till Tyglust. Reklamation får dock ej ske senare än 1 år efter det att varan mottagits. Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande med dina kontouppgifter. 

Kundtjänst

Du kan nå Tyglust via mejl alla vardagar. Vi svarar vardagar oftast inom 48 timmar.

Välkommen till Tyglust!

I social media

Nyhetsbrev