Sykurser
Hos oss kan du gå på sykurs på söndagar mellan kl 13-17 och lära dej allt inom sömnad! Du syr det du vill, på den nivå du är i din sömnad och får hjälp med det du behöver utveckla.


Sysöndag

Pris: 450 kr/gång

Plats: Tyglusts lokaler

Tid: kl 13-17

Datum: 7 april, 21 april och 12 maj.

OBS! Begränsat antal platser! Först till kvarn...


Bokning

Boka din sysöndag genom att mejla namn och önskade datum till info@tyglust.se.


Man kan boka flera Sysöndagar åt gången, eller så bokar man en i taget.


Din bokning måste vara gjord senast onsdagen innan kommande Sysöndag. Anmälan är bindande och man får bara pengarna tillbaka om Tyglust ställer in eller vid uppvisande av läkarintyg vid sjukdom.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in Sysöndagen vid för få anmälda och då återbetalas kursavgiften för den Sysöndagen. 


Bra att veta
Kursen är i Tyglusts lokaler i Laholm. Tid: kl 13-17. Medtag egen symaskin och egna sybehör. Vi har en overlock, strykbräda och strykjärn man får använda. Det finns möjlighet att handla tyg och sybehör i butiken, vi ger er 20% rabatt på ert köp under dagen.

De Sysöndagar som har ett tema fokuserar på just det med extra hjälp, tips och råd inom det temat, men självklart får man sy vad man vill och får hjälp med det man behöver hjälp med för att utveckla sin sömnad. 

Alla kan sy

Kursen leds av sömmerska och designer Sara Paulsson. Alla är välkomna till våra Sysöndagar, oavsett förkunskaper. Alla får hjälp på den nivån man är. Nybörjare som rutinerad. Alla kan sy!
Kursdagen är främst tänkt för klädsömnad, lagningar och ändringar. Vi är max 8 st deltagare per kurstillfälle.

Vi bjuder på kaffe/te och kaka.

Våra Mönster

Tyglust har tagit fram två unika mönster till klänningen Dahlia och omlottklänningen Viola. Du ritar dem själv efter dina egna mått! Superenkel, lätt att variera och passar alla storlekar. 


Våra mönster finns att köpa hos oss i butiken men går också att beställa via mail till info@tyglust.se

Mönster till klänning Dahlia och omlottklänning Viola - Tyglust eget mönster.

Välkommen!